29.12.09

Kolmas, neljas ja viies päev

Kolmas päev

Kolmas päev kulgeb enamasti sõitmise tähe all. Alustame kell 11 kui kraadiklaas näitab vaid 11 soojakraadi. Vahelduseks valime tee, mis kulgeb piki ookeani äärt, läbides väiksemaid külasid ja puhkekohti. Puhkekülad tunduvad olevat samuti üsna sarnased - just samasuguseid piki rannikut ehitatud majade rivisid nägime me eelmisel aastal Outer Banksis puhates. Siin, lõunapool, on ainult palme ja troopilist rohelust rohkem.
Ookeani ääres on kohti, kus lubatakse autoga rannaliival sõita ja nii proovime meiegi selle lõbu ära, aga peab ütlema, et mina ei osanud sellest mingit rõõmu tunda.Õhtuks jõuame väsinud ja näljastena Orlandosse, kus Hiina restoranis korraliku mõnusa kõhutäie vitsutame. Järgmisel päeval ootab meid Disneyworld, millesse isiklikult mina kerge skepsisega suhtun :)

Neljas ja viies päev

Ärkame vara, nagu soovitati, et varakult kohal olla ja vähemalt esialgugi suurt rahvamassi vältida. Ilm on jahedavõitu ja ajutise vihmasabinaga, mistõttu ka rahvast tundub vähem olevat. Kuid peagi selgub, et päeva peale koguneb inimesi ikka väga-väga-väga-väga palju. Kui numbrites väljendada, siis iga päev käib siit läbi umbes 40 000 inimest. Muidugi asub Disney World üüratu suurel maa-alal ja logistika inimmasside juhtimiseks tundub olevat siin terve omaette teadus, sest kogu seda massi juhitakse suhteliselt sujuvalt. Järjekorrad on atraktsioonide taga pikad-pikad, kuid inimesi hoitakse pidevas liikumises, lõbustatakse ja haritakse vahepeal loengutega ja nii ei tundugi ühe-kahetunnised ooteajad väljakannatamatud.

Esimesel päeval käisime Disney Worldi neljas võimalikust teemapargist Magic Kingdomis ja teisel päeval Animal Kingdomis. Tegelikult on raske kogu seda möllu, mis sinu ümber toimub, kirjeldada, see on just selline, nagu aeg-ajalt reklaamklippides või kusagil filmide taustal näha võib.
Ma panen siia lihtsalt mõned pildid üles. Käisin ka ise kõik kõrgemad mäed ja 'kukkumised' läbi ja võin selle üle uhke olla :) Kuigi jah, mõni neist oli talutavam kui teine.

Veekosest alla tulles saavad mõnel ikka püksid kohe päris märjaks.Niiviisi, aeglaselt, sõidame Mount Everestist üles
ning nõnda, kukkumiskiirusel ja valjuhäälselt kisades, alla.Safarile sõidutatakse sellise sõidukiga,kus kohtame mitmesuguseid loomi, näiteks krokodille.Kiirtoidule eelistame kuumsuitsu kalkunikintsu
Kajakate ja tuvide asemel kerjavad inimestelt toitu hoopis teistsugused linnudOrlandost asume õhtul edasi teele Miami poole, sedapuhku mitte küll päris Miamini välja, vaid pisut enne seda, kus loodame soojemat ilma, et natuke rannamõnusid nautida. Lapsed on siiani väga tublilt kogu selle reisi vastu pidanud ja loodetavasti läheb ka edasi hästi :)

Kommentaare ei ole: