29.12.09

Kuues ja seitsmes päev

Asume teele Disney-päevade teise päeva õhtul, et keskööks Fort Lauderdali, kuhu on motelli toad broneeritud, jõuda. Õhtul hilja, vähese liiklusega teedel, on hea sõita, pealegi viimased 100 kilomeetrit on tee muutunud laiaks ja valgustatuks, nagu ei kusagil mujal - kuus rida viib ühele ja kuus teisele poole, sellist 'luksust' pole ma veel oma elus kohanud.

Fort Lauderdal on üks paljudest ookeaniäärsetest linnadest oma hotellide, ranna ja palmidega. Ainuke probleem on meile see, et endiselt on jahe - päevane temperatuur ulatub 19 kraadini ning puhub külm tuul. Vesi on soe, kuid tuul lõikab luusse. Üldse kurdavad ameeriklased, et viimasel ajal on tavatult jahe olnud, mistõttu nemad kliima soojenemisse ei usu :)

Jalutades rannariba mööda võib kohata mitmeid võrkaiaga ümbritsetud ja tühjana seisvaid hotelle, mis on kinnituseks sellele, et kinnisvarakriis tabas ka Floridat (räägitakse isegi, et enam kui kusagil mujal). Siin seisab tühjana Ireland Beach Paradise,mille ukse ette on kinnitatud siltSelgub, et palmid, mis igal tänavanurgal ja hotelli ees kasvavad, on kookospalmid.
Seitsmes päev

On jätkuvalt hämmastav, kui kiiresti võib muutuda kliima ühest äärmusest teise, ehk teisisõnu seitsmes päev toob meile lõpuks päevasooja, ranna- ja veemõnud.
Suured inimesed rõõmustavad nagu lapsed :)Rannaääred on endiselt sarnased - ääristatud hotellide ja puhkajatega :)Üks uus kogemus on ka - öine täiskuu paistab otse lagipähe.

Homme hakkame tagasi sõitma.

2 kommentaari:

enetimm ütles ...

See lõunamaine täiskuu on tõesti imeline!
Toredat aastavahetust ja parimat uueks aastaks!

Ti:a ütles ...

Ilusat aastavahetust teile sinna palmipuude alla!