17.12.09

Lõpp tuleb kiiremini

Eilseni kestnud arutlused meie pere koju saatmise ajastusest hakkavad lõpule jõudma. Tundub, et paneme varsti kotid kokku ja suveks ....KOJU!!!! Jeee...huuu!!! Jõime selle peale eile ühe väga kalli veini ära :)

Kogu lugu sai alguse sellest, et abikaasa määrati järgmisele, uuele ametikohale, kuhu ta peab asuma 2010 detsembris, mis kolimiseks - koolivahetuseks on äärmiselt halb aeg. Sellisel puhul võidakse otsustada, et pere jääb kooli lõpetamiseni võõrriiki (meie puhul suveni 2011), samas kui abikaasa viiakse varem ära.

Please no! Tuleme ise varem - 2010 suvi sobib meile suurepäraselt. Hurraaa!!! :) Tunneli otsas paistab valgus :)

4 kommentaari:

Silja ütles ...

Jeeehuuu - plaksutan käsi ja olen üliõnnelik teie pärast. Võtan ka kohe ühe kriek õlu teie auks. Musi musi kalli kalli. Nüüd on kohe mida oodata. Ja vaat kui hää, et me su juures ikka ära saime käia.

Silva Kiili ütles ...

Vedas teil jah :) Egas midagi, võtan peagi Brüsseli tee jalge alla... Elagu Euroopa! Meelis just täna ütles, et tunne on nagu oleks amnestiat antud :)

enetimm ütles ...

Ma pean tunnistama, et imetlen kõiki neid, kes suudavad niimoodi kord, siin, kord seal oma elu elada! Eriti veel kui lapsed ka kodus on.
Ottawa sai uue asjuri ning poolnaljaga seletasin kellelegi - taas kord keegi asumisele saadetud :)
Aga teile edu igas asjas, mis ette võtate!!!

Silva Kiili ütles ...

Aitäh:)