20.5.10

Kooliga rahulolu uuring

Uuringuankeet potsatas postkasti ja nii ma seda siin täita üritangi. Meie pere on kooliga üldiselt rahule jäänud, aga küsimused lahkavad asju detailsemaks.

5-pallilises skaalas tuleb anda hinnang küsimustele, kuidas meie lapsevanematena oleme rahul kooli, õpetaja ja direktoriga.

Tuleb nõustuda või mitte väidetega lapse koolistressi, kooli ja õpetajatega rahulolu ning koolikiusamise osas.

Tuleb anda hinnang kodutöödele kulutatava aja mõistlikkuses ning kodutöö arusaadavuses, samuti selles osas, kas laps naudib õppimist.

Hindama peab ka õpetajate-lapsevanemate assotsiatsiooni tegevust.

Samuti tahetakse teada, kas on tunda, et kool respekteerib kultuuri-, keele-, etnilisuse- ja rassierinevusi. Tuuakse välja probleem, kus mustade ja latiinode lapsed skoorivad testide sooritamisel vähem punkte kui valged ning küsitakse, kas lapsevanemate arvates on see probleem, kas vahe vähendamine on kooli vastutusalas ning kas testide taseme kõigile võrdselt kõrgel hoidmine on probleemi lahendamise seisukohalt õige.

Veel küsitakse, kas lapsevanemate arvates on koolis piisavalt meetmeid kasutusele võetud energia säästmiseks või peaks neid rohkem olema.

Siis veel, et kas oleme teadlikud koolis pakutavatest tervislikest snäkkidest, koolitoidust ja jookidest ning kas füüsiline aktiivsus on koolis piisav. Kõik küsimused on ikka 5-pallilises skaalas.

Seega viie minutiga seda küsitlust just ära ei tee, aga kooli jaoks on see kindlasti oluline. :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

milline kokkusattumus, ma just lõpetasin kooli tagasisideküsimustikule vastamise, aega palju ei kulunud, samas olid küsimused kõik asjalikud ja arusaadavalt koolile vajalikud. Nii et kiirelt koju ja saab meie kool ka teie omaks :) Päikest,
Maia

Silva Kiili ütles ...

No näed siis. Tuleval aastal kohtume samade küsimuste taga :)
Aitäh, meil päikest jagub. Teilegi sinna ikka jätkuvat päikest! :)