6.2.10

Tali tuli taas

Ameeriklastele metsik lumetorm, meile mõnus talveilm.
Suured kaubanduskeskused suleti.
Lapsed said lumesõda pidada

ja lumememme ehitada
Suured ka
Baruto kerkis lumest
Õhtune linnatänav
Autod on pargitud turvalisemalt kui kunagi varemMõneti ei jõua seda ameeriklaste elukorraldust ära imestada (kiruda) - tehnika on neil võimas ja teed hoitakse lahti, aga poed suletakse ja koolid jäetakse ära, metroo ei toimi ja lennukid ei lenda. Lifti ukse kõrval hoiatab silt, et varuge toitu viie päeva jagu.
Karta on, et kooli pole ka tuleval nädalal. Too bad :(

PS! Mis on viimasel pildil?

4 kommentaari:

Silja ütles ...

Kena kaunist talveilma jätku. Hurrraa. Viimasel pildil on lumised puud ja ...miskit veel, ma pean seda hiljem uuesti vaatama. Praegu linna peale. Kallistan

Reede ütles ...

Viimasel pildil tundub olevat jalakäijate valgusfoor.
Meil tehti siin ka lumepaanikat, uudistes näidati iga kümne minuti tagant stardivalmis lumesahkadega prügiautode rivisid ja muidugi soovitati koju toitu ja vett osta. Laupäevane Eesti Kool jäeti ära (isegi kohalikud eestlased kardavad lund :)), aga lumi siiani ei jõudnudki. Meil oli kelgutamine plaanis ja puha...
Vaatasime siis telekast, kuidas Washington DC on lume all.

Silva Kiili ütles ...

Heh, ja mina kujutasin ette, et NY-s on ikka tõeline torm :)
On jah jalakäijate valgusfoor, ainult et jalakäijad olid vallutanud autoteed ja autod sõitsid kohati kõnniteedel. Igasugu loomingulist lähenemist võis sellel päeval kohata:) Valgusfoorid olid olid mattunud lume alla ja noh, kes neid siis ikka vajas :)

enetimm ütles ...

Seda viimast ei osanud ma küll ära arvata :)
Ja siin põhja poolses Torontos on vaevalt paari sentimeetri jagu lund maas, ainult külm on! Sel aastal on kõik see lumi millegipärast lõuna pool alla tulnud!