19.2.10

Õhtu taliolümpia seltsis

Sätime end teleri ette juba enne kella nelja, seekord ka pudel head valget veini seltsiks. Mõnus tunne istub sees veel eilse hilisõhtust, kus ameeriklasest iluuisutaja kulla võitis, minuarust ülekaalukalt, nii et venelaste süüdistustest on küll üsna raske aru saada. Lust oli nii ilusat esinemist vaadata.

Kava järgi lubatakse täna näidata murdmaasuusatamist ja iluuisutamist. Viis minutit enne nelja teatab kommentaator, et Kalla konkurendid on Kowalczyk ja Björgen, ei sõnagi Kristinast. Mis pagan! Neil ei saa ju ometi õigus olla!

Kell neli, stardis, tutvustatakse teiste hulgas ka Kristinat ja nagu eelmisel korralgi kommentaariga - retired in Florida... ? Et siis Florida pensionär ? :-D

Kahe minuti pärast korratakse üle, et Kowalczyk ja Björgen ohustavad täna Kallat. Siis tuleb reklaam.

Postimehe sait teatab, et Kiku on 30. kohal, siis 18. Igatahes mina olen juba närvis.

Siis näidatakse peagruppi, kus Kowalczyk ja Björgen (on ikka nimed, nii keeruline kirjutada) tempot teevad ja et norrakatel on Vancouveris kaasas 30 suusamäärdespetsialsti. Siis taas reklaam.

Ja siis loen Postimehest, et Kristina katkestas. Peale reklaamipausi teatavad kommentaatorid, et ta ilmselt loobus, et hoida end 30 km sõiduks. Loodame, et see nii on ja et ta tegi õige otsuse.

Ehh, lühikeseks jäi seekord see põnev sõit. Eks tuleb teistele kaasa elada ja veini nautida :)

Aga kuidas kommentaatorid seda ette teadsid, ei tea?

Kommentaare ei ole: