11.5.09

Emadepäev ja sünnipäev

Vahepeal pidasime emadepäeva. Käisime koolis, kuulasime, kuidas lapsed oma ema endi silme läbi tajuvad. No näiteks minu laps luges kõigile ette, et tema ema olevat tubli arvuti taga töötamises:) ja et talle meeldib ema sellepärast, et ta vahel McD-s süüa lubab...:)
Sünnipäev sai samuti ära peetud, tüdrukutekeskselt seekord. Ega sünnipäevad siinkandis Eestis peetavatest erinegi. Ikka tulevad lapsed külla, toovad kingitusi, söövad, mängivad ja tunnevad ennast hästi. Ja ega ameeriklased selle üle, mida lauale panna, oma pead palju vaeva - tavaliselt tellitakse pitsa, friikartulid, küpsetatud kanatiivad vm sarnast. Mina otsustasin ka seekord lihtsama vastupanu teed minna - mitte sellepärast, et poleks viitsinud toitu ise valmistada, vaid seepärast, et ma ei kujuta ette, mida siinsed lapsed üldse söövad.
Pitsa tellimine on omaette elamus. No näiteks valid http://www.dominos.com/ , ehitad ise oma virtuaalse pitsa üles ja peale tellimuse sisestamist hakkab kuvari ekraanil tegutsema graafiline joonis, mis näitab, millises faasis sinu poolt tellitud pitsa parasjagu on, alustades valmistamisest kuni ajani, mil pitsapoiss su uksele koputab ja sa talle raha üle oled ulatanud. Aega kulub selleks umbes pool tundi. Pitsa ise oli väga hea - värske ja mõnusalt mahlane, kuigi liiga suur. Nagu alati:)

Kommentaare ei ole: