16.4.10

Kaks nädalat perelisa. Esimene nädal.

Nädal, mil Meelise ema-isa meie pool on olnud, on möödunud kiiresti. Tervitused siinkohal kodustele :) ja mõned väljavõtted praeguseks käidud-nähtud kohtadest.

Ega ilma Valge Majata läbi saa, see olgu ikka vaatamisväärsus nr 1. Algul kaugelt, pärast lasti natuke lähemale ka. Tarad, ketid ja betoonpiirded on ümber Valge Maja harjumuseks saanud. Piirdeid tõstetakse vastavalt sellele, kuidas president oma eskordiga majast sisse-välja liigub.President Lincolni memoriaalil, kuhu oli nädalavahetusel kogunenud väga palju rahvast,võis nautida 'relvatantsu' :) Teeme pilti ikka ka Kapitooliumi ees Ameerika patrioodi ja orjapidamise vastase riigimehe George Masoni juures Thomas Jeffersoni memoriaalil peeti ühe mõjukaima presidendi sünniaastapäeva, kust pildi koguka kodusõdalase seltsis napsasime. Olla turvaline tunne olnud. Soe ka, sest juhtus tuuline ja vihmane päev olema :) Esimese presidendi George Washingtoni elukohas Mount VernonisKärestikuline Potomaci jõgi Great Falls, eemal kivil passib haigur suutäitSiin on veemadu, kes end soojale kivile päevitama sätibNagu siinsele kevadele kohane on temperatuur kõikunud servast serva. Kui täna oli soojakraade 30, siis homseks lubab vaid 16. Enamus päevi on siiski olnud mõnusalt päikeselised.

Nädal on küll möödas, kuid kas Meelise ema-isal õnnestub tuleval nädalal ka tagasi koju lennata, see sõltub nüüd juba vulkaani edasisest käitumisest. Selle tujud aga, nagu üks spetsialist just uudistes väitis, on etteaimamatud. Kunagi ammustel aegadel olla seesama vulkaan kaks aastat tuhapilvi süljanud, kuid tol ajal polnud veel lennukeid leiutatud.

Mis meil selle vastu saab olla kui nad kauemaks siia jäävad. Lapsehoidjad on sel juhul omast käest võtta :)

1 kommentaar:

Silja ütles ...

Memories, sweet memories:-)