22.12.09

Kummaline Ameerika

Sõltumata lumekuhjade silmnähatavast kahanemisest ja tänaseks lahti lükatud autoteedest jäeti ära ka selle aasta viimased kaks koolipäeva, koolipidu samuti.
Selgus veel, et nädalavahetusel olla bensiinijaamad kütusest tühjad olnud, nii et ka kõige parema tahtmise juures poleks punktist a punkti b olnud võimalik sõita.

Mõned huvitavad faktid veel eelmise nädala meediat meenutades.
Kus elavad õnnelikud ameeriklased?
Eelmisel nädalal korraldatud uuringu kohaselt elavad kõige õnnelikumad ameeriklased Floridas ja Hawaiil ning väidetavalt olevat see õnn otseselt seotud sooja ja päikselise kliimaga. Õnnetuimad inimesed elavat New Yorgis.

Ameeriklased peavad end religioosseks rahvaks.
Siiski, hiljuti selgus, et valgetest peavad end tõsiusklikeks vaid umbes 40% inimestest (st käivad regulaarselt kirikus ja peavad kinni religioossetest traditsioonidest), mustade ja latiinode hulgas on jääb see vaid 20-30% vahele.
Sellegipoolest, kui teil on ameeriklasest sõber, ärge talle oma ebausklikkust deklareerige - võite temast juba järgmisel päeval ilma jääda.

1 kommentaar:

Silja ütles ...

Mina näe sain ikka BXL enne tulema kui lennud kõik ära jäeti ja lennujaam suleti. Koju sain küll 3 öösel aga ikkagi. Nüüd olen juba Räpinas.